Wednesday, October 24, 2012

Jom Masuk Bloglist GuliBoolat!

Salam.. Sebagai menghargai Yaya Caramel Journey yang tag saya for this segmen, so saya pun menjoinkan diri sekali. Huhu. Thanks Yaya!=) 

Jom main guli! Eh silap! Jom join segmen by Cik Guli a.k.a Marlia Marble. Sah memang penganjur sangat obses dengan guli! Huhu. Klik SINI atau banner untuk baca syarat-syarat penyertaan.


For those yang terbaca entri ini, anda semua di tag okeys!! Huhu.. Tak rugi join segmen ni. Mana yang tak pernah tahu/tengok guli tu ape kebendanya, better you join this segment! Ahakss..


Cik Misya : Main congkak guna guli.

4 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...