Sunday, October 28, 2012

Bubbly Segmen 2012: Exchange Link Jom?

Salam. Malam ni nak pulun join macam-macam segmen. Beberapa hari tinggal blog, kemaruk mahu bersegmen. Tadi dah join satu. Ni satu lagi segmen.. by Cik Buih! hehe. Bukan-bukan.. by Furra's Bubblynotes.

Comel je header ni  kan? Walaupun ia gambar kaki tapi tetap comel dijadikan di kepala. Wakaka! Boleh plak saya terjemahkan ia begitu. Hehe jangan mara ya Furra..;) Sape-sape nak join and nak tukar-tukar link, klik SINI atau banner comel merangkap kaki di header di atas. Ngeee..^^


Anda mahu di tag? Of course anda semua yang membaca entri ini di tag! Huhu takleh lari! Takdela, sape-sape yang nak join amat dialu-alukan.=)


Cik Misya : Jangan sampai kaki ku di mulut 'nya; sudah. huhu.

2 comments:

  1. he he he...^_^ thanx sis sudi join... memang Cik Buih kowt... mulut kalau bercakap cam bertih goreng...wakakaka...miss you... bila sis pegi cuti raya and tak der entri baru...

    ReplyDelete
  2. nad dtg dr segemen same .. slm knl ye =)

    http://hemzterholikz90.blogspot.com/2012/11/bubbly-segmen-nov-2012-exchange-link-jom.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...