Thursday, October 18, 2012

Apa hadiah-hadiah saya menang 3rd place Model DJC tuh?;)

Salam and very good morning all my darlings here..! Hehe.. Last nite saya share about saat-saat menjadi pemenang ketiga Pencarian Model DJC 2012/2013 dalam entri INI. Mesti ada yang tertanya-tanya, hadiah apa yang saya menang sampai heboh-heboh sangat tuh? Huhu.. Meh tengok antara hadiah yang saya bawa pulang..




No. 1 for View Blog Terbanyak.. Tq guys for clicking this LINK..:) 

 Plak tanda kenangan.. Penyertaan sebagai finalis dan pemenang tempat ketiga..

 Flowers! I love it so much! Sangat wangi.. Simpan di office..:)

 Selempang 3rd Runner.. Perlu dikembalikan kepada Kak Nor nanti. huhu..  Crown je tak dapat bawa balik sebab kena pulangkan after habis event. Tapi takpela, dapat juga merasa pakai crown.. Hehe..=)


Ini yang paling penting! Bertambah lagi portfolio saya dalam bidang modelling. Syukur Alhamdulillah...


With all juries, DJC's owner and make-up artist.. Yang paling kanan sekali itulah my MUA, Dja Othman.. Tq for her make-up. Miss u sis!^^

Selain hadiah-hadiah di atas, semua pemenang automatically dilantik sebagai Model bagi menggayakan koleksi-koleksi dari DJC selama setahun. Everytime ada photoshoot kami akan dibayar mengikut kontrak. Alhamdulillah rezeki..:) Dengar khabar akan ada hadiah percutian! Wow, kalau betul ada, Alhamdulillah.. Tunggu berita lanjut daripada Kak Nor nanti..;)


Cik Misya : Kenangan terindah.



12 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...