Saturday, September 22, 2012

Surprise birthday present from my officemate!

Salam semua.. As uol knew, saya baru sahaja celebrate my 26th Birthday 10 Sep yang lalu.. And today i got surprise from my officemate! Huhu.. Dah lama takde orang surprise-surprise kat saya selain incik tunang. Patutla dorang suruh saya standby ada kat office after lunch hour. Rupa-rupanya.....;)
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Tarrraaaaaaaaaaaaaaa.......!

Yeay! Saya dapat birthday present! Serius tak sangka.. Yela bufday saya dah lama dah lepas. Ingat lagi dorang kat bufday saya. Terharu beb!:') 




Wajah-wajah happy saya dapat hadiah. Macam kanak-kanak ribena! Hehe..



Dah bawa balik rumah. Now sesi membuka pembalut untuk lihat apa isi di dalamnya...;)

 
  Koyak jangan tak koyak! Jangan risau, saya tak ganas. Ahaks...;)

Kad ucapan paling cute & sweet.. Memang sesuai untuk orang macam saya..(perasan!!)

Wow, from Lovely Lace...! Mesti mahal neh. First impression haruslah penting! Heh.;)))

:
:
:
:
:
:
:
:
and finally;
:
:
:
:
:
:
:
Keluarlah seekor beruang coklat yang sangat comel!! Cuma ia melekat di atas sebuah bekas kaca yang cute! Oh so sweet.......=) like me. (Ahha?)



 Inilah hadiah bufday special from my officemate.. Thank you so much to Kak Afaf, Nazri, Kak Irfah, Shah, Kak Nani & Athirah.. Really appreciate it!^_________^
Boleh guna untuk simpan my brooch! Or paper clip at office... =)




Cik Misya : Luah perasaan dekat teddy bear macam seorang kawan boleh melegakan.

4 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...