Friday, September 21, 2012

Segmen : Pencarian Bloglist Sept-Okt Mieya Atiera

Again! Joining a segment. Heh. Kreatif betul blogger-blogger nowadays. Ada je idea nak create some segment, contest, giveaway and segala macam tarikan dibuat bagi memeriahkan industri blogging sekarang. Good-good.. InsyaAllah i will give my supporting as long as i'm still alive. InsyaAllah..:) 

So, next segment by Cik Mieya Atiera. Pergh sedap nama! :) This segment will end on 1st Oct 2012. Lets joining it by clicking HERE or click on the banner below..



Dah siap, ready to serve kepada penganjur...=)



Cik Misya : Produktif?

2 comments:

  1. Thank you sudi join segmen Mieya. Btw, Mieya dah masukkan link blog nie dalam bloglist :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...