Thursday, September 20, 2012

Segmen : Let Be My Follower by Fayun

Salam.. Pagi ni dapat invitation from blogger Fayun untuk sertai segmen beliau. Sebagai tanda sokongan, i'm joining!=)

Klik banner pinky kat atas ni atau SINI if u interested to join!

Cuma satu jela kekurangan saya bcos I don't have Twitter account. Huhu.. Sampai sekarang masih belum terbuka hati mau ada tweet-tweet ni sebab.. tak reti guna pun! Heh. Harap penyertaan saya disokong  oleh comittee #TeamBiru dan diterima oleh penganjur cik adik Fayun. 



Cik Misya : Tweety Bird sangat comel.

3 comments:

  1. terima kasih kerana join segmen saya. jom blogwalking ke peserta peserta yang lain ^^

    http://nzfyns.blogspot.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-let-be-my.html

    #maaf sebab lambat senaraikan link peserta

    ReplyDelete
  2. salam! kite satu group yg sm dalam segmen ni! jom follow sy pulak.. nice jln2 kat blog awk.. =)

    http://the-red-heart.blogspot.com/2012/09/segmen-let-be-my-follower-by-fayun.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yg sama :)

    p/s baru sempat nak blogwalking huhu

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...