Friday, September 28, 2012

SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING

Salam semua.. Di tengahari Jumaat ni nak join satu segmen anjuran seorang blogger jejaka E'Raz Fadli  Haipp! Tak gi solat Jumaat ek?? Hihi.. Gurau je.. Selalu gugurl-gugurl je wat segmen gini. Jarang orang laki nak buat. Hari Jumaat laks tuh! Hehe..;) Takpe, support aje segmen ni.. Nak join? Klik kat banner bawah k.


Sekali imbas ada iras wajah Allahyarham penyanyi Izwan Pilus penganjur ni.;) Yeke? huhu.. Wallahualam. Cecepat join sebab akan tamat pada 1 Oktober 2012!



Cik Misya : Lelaki tiada uzur syari'e.

11 comments:

  1. Thanx sebab join.. Pegi la solat jumaat.. Masjid kat depan office ni je.. Jalan kaki.. ;)

    ReplyDelete
  2. Saya follow & jom BW follow back...
    http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. done follow you.. terjah dari segmen BW yg sama.. salam ukhwah :D

    ReplyDelete
  4. done follow you.. terjah dari segmen BW yg sama

    ReplyDelete
  5. Hye.. dri segmen yg sme ^^ ..
    done follow u..
    visit my blog ea..
    klu sudi follow la skli ^^

    ReplyDelete
  6. Senarai Peserta SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING telah disenaraikan.. Jom terjah link masing-masing di link SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING atau link dibawah.. :

    http://www.erazfadli.com/p/peserta-4th-segmen.html

    Selamat Berblogwalking.. ;)

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen
    Singgah sini dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama + follow
    jom ke blog saya.. :)

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama
    salam kenal

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...