Wednesday, September 19, 2012

Segmen Bloglist September by Priya

Salam semua.. Fuh, nasib baik sempat lagi nak join segmen Priya yang akan tamat hari ini, 19 September 2012. Mekasih kat blogger yang sudi share.:) So, nak join segmen menarik ni? Feel free to click banner kiut-miut kat bawah ni atau SINI.  


Comel betul banner ni. Cuma saya ni dikategorikan sebagai remaja lagi ke? Ahakss.. Usia dah 26 tahun tapi ramai ingat umur saya dalam lingkungan 20-23 tahun. Awet muda gituuu..(perasan!) pape pun Alhamdulillah walau usia meningkat, masih maintain dengan apa yang ada..:)

I'm joining this segmen sebab saya suka bulan September! So, rugi tak join sesuatu yang differ & special in this month. Hope terpilih dalam 20 blogger untuk dimasukkan dalam bloglist Priya.:) Salam perkenalan!



Cik Misya : Jaga kecantikan luaran dan dalaman.


2 comments:

  1. Salam dear.. I'm from the same segment! Wah cantik your blog! Jom singgah entri terbaru saya juga..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/berkat-penghijrahan-bertudung-shila.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...