Sunday, September 16, 2012

Segmen: Be My Follower by Didiey

Salam.. Em dah malam-malam ni terpandang satu entri from one of the blog yang saya follow. Tertarik dengan segmen tajaan Cik Didiey.. Mudah je nak join.. Follow je syarat-syarat yang tertera dalam entri Cik Didiey di SINI atau klik banner comel kat bawah ni. Saya dah follow dah semua syarat beliau. [Berlagak!]


So far, follower saya seramai 509 orang. Sangat-sangat sayang dengan dorang semua sebab sudi follow blog saya yang serba kekurangan ni. [Cewah!] Ciput giler... hehe..

InsyaAllah target saya nak capai beribu-ribu lemon follower! Ahaks.. Bajet bagus je kan? Huhu.. But memang impian setiap blogger nak ada follower tiada had. I mean infinity.. Macam blogger hebat Ben Ashaari ataupun Hanis Zalikha. Selagi dipanjangkan usia dan dapat aktif menaip di blog, insyaAllah selagi tu nak ada follower seramai mungkin. Doa-doakan la ye. Ngee..^_^

Ok done! Ready untuk dihidangkan kepada Cik Didiey... Selamat memilih yang terbaik ya dear..;)


Cik Misya : Berkasih hanya satu, berkawan biar beribu..

9 comments:

  1. thanx sbb sudi support didiey :)

    ReplyDelete
  2. bnyk ne segmen.hehe..penat dh..

    ReplyDelete
  3. Salam.. Singgah dari segmen yang sama.. Mari terjah entri terbaru saya..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/syoknya-dapat-menikmati-keropok-lekor.html

    ReplyDelete
  4. salam..singgah dari segmen yg sama.. :)
    follow you..!
    singah balik yew
    http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  5. join ! dari segmen yg sama..

    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    done follow.. follow me back :D bawak geng skali :DD

    ReplyDelete
  6. Lalala . Blogwalking here :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  7. balas kunjungan dari segmen yang sama.. :)

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen yang sama. sorry lambat sb takda masa nak BW.. done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  9. Following you from segmen http://winasuhaimi.blogspot.com/2012/10/28-segmen-be-my-follower-by-didiey.html
    Nice blog of you :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...