Monday, September 17, 2012

Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam!

Adoi!! Kena sebijik! uhukhuk.. ;) Jangan risau, ini bukan kes saya kena penumbuk atau di belasah oleh sesiapa. Tapi sorang blogger tengah busy mencari mangsa untuk di tumbuk [follow] sampai lebam! hehe.. Kalau korang ready nak dibelasah oleh si MerepekGILA ni, meh join segmen beliau yang super spontan nih. Klik aje kat banner mengerlip kat bawah ni atau SINI.


So far follower saya setakat 12.00 tengah malam bertarikh... Err 16 ke 17 September ek? Huhu konfus sudey. Tak kisahlah yang penting my Lovely Fans a.k.a follower saya yang comel lote sekarang ada 510 orang. Terasa sangat kerdil berbanding top-top blogger yang dah beribu-riban follower dorang. Owh keciknya diriku yang sememangnya sedia kecik. huhu..

Ok siap! Em tengok kat profile owner blog penganjur segmen ni macam lelaki. hensem cute juga orangnya. Haha.. Memang lebam biji mata saya kena penumbuk ngan incik tunang karang. Ahakss..!;) Beranilah dia nak naik tangan kat saya. Saya sayang dia tau! Eceh nak manja-manja plaks! Geli den!! haha.. Mesti penganjur nak termuntah sampai lebam bila baca entri nih. Huhu.. Ok jangan lupa follow saya dan baca entri-entri saya sampai pengsan ya! Hihihi..~_~



Cik Misya : Cubitan berbisa.

72 comments:

  1. Done uhuk ! Senarai peserta pun dah dimasukkan . Boleh lah bw sambil sambil :)

    ReplyDelete
  2. Done follow your blog! Folow me back please :)

    http://sjelfblog-nis.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  3. Done Follow !!!
    Dari segmen yang sma =)
    jemput lah ke blog saya..jgn lupa follow n like FB page yer...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. hye , dari segmen yg sama . done follow u . hit me back kalau sudi :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama

    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. weeee,, datang follow :)
    jum ke blog kita pula..

    http://cokletbrownbaby.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  7. Salam kenal ..terjah dri segmen y sma =)

    ReplyDelete
  8. Done Follow You . . .

    Please Follow Me Back . . .

    http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  9. salam..
    hai, hai.
    Sy follower ke 521 dari segmen yg sama ^^

    Jemput singgah :
    http://hanyafarahazyanti.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    (^__^)v

    ReplyDelete
  10. dari segmen sama. done follow. jom singgah blog saya :)

    http://quraistory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  11. dah follow.dari segman yg same.hehhee...
    sila2 la singgah my blog..
    http://katahatikuyangsatu.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. hyee .. peeka pon dary segmen yg sama :) done follow awak ^__^ follow me back yeaa .. hehee :P

    http://peekachumey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yg sama :) 527 done follow :)

    ReplyDelete
  14. Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  15. Singgah BW sini dari segmen yang sama... http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  16. sye follow awk dri segmen yg sama...nice to know u...^_^

    ReplyDelete
  17. done fllowing u dearest!!
    dari segmen yg same.
    fllow me back ye. hehe. tq!!

    ReplyDelete
  18. Saya dah follow blog awak sampai lebam.Follow back ye.
    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  19. kita dtg dari segmen sama! salam kenal :D
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  20. asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sam,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Like Page fb saya sekali. :)

    ReplyDelete
  21. http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html

    follow saya balik ye.dari segmen yang sama..semestinya blog anda memang terbaek!thumbs up

    ReplyDelete
  22. Salam kenal..dari segmen sama..
    dah follow kamu *546..
    jemput follow saya pula (^__^) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/09/segman-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  23. saya datang dari segmen yang sama dah follow sini if u free follow me k...

    http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen yang sama. done follow awk.;D

    http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  25. done . follow sini http://meyyalovestory.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  26. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  27. Jom ke blog saya

    http://syafiq-maula.blogspot.com

    thanks

    ReplyDelete
  28. salam.. jalan2 n singgah sini dr segmen yg sama.. done follow awk..

    http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    jom singgah blog sy..:')

    ReplyDelete
  29. singgah sini.. dah follow dah dari segmen yang sama
    meh singgah sini pulak
    http://azmengs.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  30. hai awakk! Hanna datang dari segmen yang sama =))

    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  31. miss rawrer done follow!jum usha blog ni pulak,sambil bw,smbil gatal2 nak tkn butg follow. :)

    http://eppy25.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  32. datang dari segmen sama. follow saya juga ye :)
    http://karipapkensar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  33. jalan-jalan dan tersangkut kat blog ni. hehehe. singgah dari segmen yang sama. Salam kenal! Jom singgah

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  34. singgah & follow
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  35. salam kenalan ya... datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  36. Singgah sini dari segmen yang sama`
    Sambil baca & follow blog awk juga :)
    Salam Perkenalan ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  37. Hai,
    Saya dari segmen yang sama,
    Saya followers blog awak yang ke-599
    Sila follow saya balik di sini -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  38. dah follow sini...follow saya jg yer...

    ReplyDelete
  39. Hai!!!
    Datang dari segmen yg sama & done follow sini. Salam perkenalan..

    http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  40. as salam,

    dr segmen yang sama

    http://my-adam.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    follower 609

    ReplyDelete
  41. hye3 syaada singgah dari segmen yg sama..

    done follow sini.. :D

    meh singgah blog syaada pulak.. :)

    http://dunia-syaada.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  42. Hai, dtang dri segmen yg sama :) Jom bw :D

    http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  43. hai..datang dari segmen yang sama..sudah follow awak..:)

    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  44. Hai ! done follow you . Saya dari segmen yang sama . Follow me back okay ? http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  45. follow awak =))

    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  46. Done Follow !!!
    Dari segmen yang sama =)
    Feel free to visit me back. maybe bleh exchange link and blog anda akan diletakkan dalam bloglist bittersweet.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  47. Hey haii salam kenal, im anne
    saya datang dari segmen yang sama

    datang sini hope tak sombong sombong ya

    jom singgah ke blog saya pula

    http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  48. Salam, singgah sini dan follow. Dari segmen yang sama.

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  49. jemput singgah
    http://blogmutiarabiru.blogspot.com/2012/09/segment-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  50. hye! bw dri segmen yg sme + follow skali #624 :) follow blik ea...tq! :D

    http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  51. blogwalking dari segmen:jom tingkatkan followers sampai lebam :)

    ReplyDelete
  52. Hi.. datang dari segmen yang sama.. yuyu dah lama follow sini.. come visit my site.. http://www.sayeshukepink.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  53. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...


    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  54. hai, Resz folo sini, folo resz juga yaa!


    http://www.heregoesnureese.blogspot.com/2012/09/segmenjom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  55. Hai!!!

    Datang singgah join segmen yg sama. Dah follow blog awk sblm nie, Sonok tgk awk aktif dlm bidang modelling. :)

    http://itmemawarputih.blogspot.com/




    ReplyDelete
  56. Dari segmen yang sama ^^ #633
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  57. Salam perkenalan..fiza dr segmen yg sama.done follow u..follow me back :)
    http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    Jemput bace bes entry jom:
    http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/07/kisah-abang-hero.html

    ReplyDelete
  58. done follow. jgn lupe follow blog saye balik...:) dari segmen yg sama..
    http://ciknunaspecky.blogspot.com/

    ReplyDelete
  59. salam , blogwalk here n done follow , :D
    dari segmen sama ,

    http://hey-this-is-my-world.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    p/s: blog baru

    ReplyDelete
  60. dari segmen yang sama.. done followed..
    follow back yer ?

    http://ahmadibloglaa07.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  61. Hi...salam perkenalan..
    done follow n singgah..
    jom singgah belog saya.. :)

    http://meazrynn.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  62. dr segmen yg sme ^^ done follow u
    mohon visit my blog ea
    klu sudi follow la skli hehe

    ReplyDelete
  63. dari segmen sama, done follow here. sudikan diri follow balik :)
    http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  64. done follow awak :) follow me back tau !!

    http://silverjupiter.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  65. Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  66. done follow., follow me back., sgmen sma :)
    http://sikecikanis.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  67. Segmen telah tamat :) . Macam mana ? Follower bertambah atau tak ?

    ReplyDelete
  68. dear,im done follo u back..thanks.dear..=)

    ReplyDelete
  69. follow here jum ke blog saya pulak and be my follower =)

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...