Tuesday, September 11, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!

Salam semua.. Saja nak bermanja-manja dengan blog petang ni dengan menyertai segmen anjuran blogger hot Mak Dara vogue de vazz! Kalau korang nak join pun boleh.. Klik je banner up and down kat bawah ni..


Next task! Em apa nak story ea tentang blog saya yang comel ni? Ahakss..;) Huhu takdela, blog saya ni biasa-biasa saja. Tiada tema tertentu ditetapkan. Hanyalah blog rojak pasembor, macam-macam ada! huhu. But of course entri-entri yang dipaparkan kebiasaannya berkaitan dengan bidang modelling yang saya ceburi. Sebab saya perlu sentiasa update portfolio/profile sebagai model untuk dilihat klien-klien yang memerlukan khidmat model. Selebihnya adalah berkenaan hidup saya (tidak terlalu peribadi), karier saya, bebelan saya tentang isu semasa dan sebagainya. So, kalau korang rasa blog saya ni menarik untuk ditatap dan dimasukkan dalam senarai blog yang korang follow, apa salahnya klik butang follow!;) Yang dah follow, tq so much dan Selamat Berkenalan! InsyaAllah saya akan terjah satu persatu blog anda selepas hot Mak Dara listdown kan blog yang sama-sama join segmen ni. Happy bersegmen!=)





Cik Misya : Suka nasi ayam dara.



17 comments:

  1. hehehe kita datang melawat~~~~ beshnya..cantek gambar2 awak :)
    suka tengok! :)

    ReplyDelete
  2. jenguk sini n lawat awak...

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  3. cantik gambar tuan punya belog.. ngee~

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama (^_^)

    http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama .. dtg lawat n follow ^^

    jom ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  6. Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  7. hai.. Datang dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari blog Mak Dara :)
    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Tankiuuui sudi join segmen mak ye.. Gojesss gambar gambar like like

    ReplyDelete
  10. Balas ziarah. :)

    http://amalinaali.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  11. Dtg dari segmen sama….done follow ;)

    http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  12. Hai,
    Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
    Thanks <3

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    ReplyDelete
  14. singgah sini...dari segmen mak dara...

    ReplyDelete
  15. Hai,

    Datang balas kujungan dan follow juga. Salam perkenalan. :)

    http://itmemawarputih.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...