Saturday, September 8, 2012

Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!

Salam semua.. Hari ni saya blogwalking then terpandang satu entri daripada En. HasrulHassan sebagaimana tajuk di atas. Alang-alang tengah kebosanan ni maka saya nak joinlah bloglist beliau. Kot-kot termasuk di kalangan 200 blogger terawal, terpampanglah blog saya yang suam-suam kuku ni kat bloglist beliau selama 3 bulan. Ahaks..;)

So, kalau korang nak join klik je SINI. Ingat! Hanya 200 orang blogger yang terawal sahaja akan terpilih. Apa lagi? Jom la join! 



Cik Misya : Blacklist.

4 comments:

  1. nak hadiah percuma..
    jom singgah giveaway
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen sama ..salam kenal
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    sambil2 tu leh tgk giveaway
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  4. datang sini dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...