Thursday, August 2, 2012

Ustaz Don datang Putrajaya! Jom ramai-ramai ke surau Fasa 12, Presint 9 malam ini!

Salam semua. Berita gembira untuk warga Putrajaya! Malam ni ada something special di area Presint 9, Putrajaya. Apakah ia? 
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Mesti korang kenal siapakah beliau..;)

Yeay! Ustaz Don nak datang Putrajaya!! huhu.. [over!] hehe terlebih excited pula.. Walhal takde la mengikuti sangat perkembangan beliau cuma saya suka dengan imej dan personaliti beliau. Maklumlah, dia kan terkenal..:) So, sape-sape yang berhampiran tu jangan lepaskan peluang turut-serta! =) 

Antara ungkapan yang paling saya suka daripada Ustaz Don ni adalah seperti berikut:


Syukur Alhamdulillah diciptakan sebagai wanita.. InsyaAllah akan berusaha jadi wanita, isteri dan ibu yang baik untuk si dia. Amin...=)



Cik Misya : Bila pula Ustaz Azhar Idrus nak datang Putrajaya?;)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...