Friday, August 24, 2012

Gambar sweet wedding Ustaz Don & Husna

Salam semua! Khabaran gembira buat peminat Ustaz Don! Alhamdulillah beliau selamat diijabkabulkan dengan gadis pilihan beliau iaitu Husna. Alolo tomey-tomey gambar wedding dorang. Very simple but penuh berseri-seri gitu. Before this saya pernah share tentang Ustaz Don bakal mendirikan masjid dalam entri INI. Cuma masa tu tak tahu pula tarikh nya bila. Tup-tup terkeluar lah gambar wedding beliau di blog-blog & facebook. Sempena syawal mulia ni memang kena sangat lah! huhu..




Happy nya dorang kan? Sejuk je tengok..:) Warna putih.. Bersih berseri gituu.. Saya sendiri pun jatuh cinta dengan warna putih. Dats why masa E-Day hari tu saya request pelamin mini warna putih, merah & pink. Putih melambangkan kesucian dan ketulusan. Wah-wah mulalah berangan Cik Misya ni! hehe.. Pape pun tahniah Ustaz Don & isteri! Barakallah...=)


Cik Misya : Tak suka kereta warna putih.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...