Wednesday, July 25, 2012

Status 'In Relationship' bertukar di Ramadhan 1433h.. Syukur..

Salam semua.. Macam mana dengan Ramadhan anda? ;) Alhamdulillah kita dapat berpuasa lagi tahun ni. Dah nak masuk hari ke-6 dah..:) Tapi bagi saya ada sesuatu yang lebih menggembirakan menyambut Ramadhan kali ni. Syukur sangat-sangat.. Nak tahu apa dia?;) Kalau tengok gambar bawah ni agak-agak apa yang berlaku pada diri saya?


Cer teka cer teka cer teka...;)
Photoshoot? Haha.. Ramai ingat camtu. Mentang-mentang saya model, pakai cantik sikit, photoshoot.. hehe

Kawin? Hoho.. Tetiba je saya kawin tanpa jemput korang semua. Tapi boleh je kan? hehe..

Lagi-lagi-lagi??;)

Haha okla.. Betul lah tekaan anda.. 

Alhamdulillah tepat jam 3.30 petang pada 14 Julai 2012 yang lalu saya sah menjadi tunangan orang..^_^ Hampir 2 tahun berkenalan bermula dari facebook, tak sangka si dia menjadi future husband saya. InsyaAllah.. Doakan yang terbaik untuk kami ya.. =)

Pelamin mini by Erin Nanie.. Apa yang diidam menjadi kenyataan. Thanks kak erin!=)

Nantikan gambar-gambar rasmi dari official photographer ya. Majlis saya simple sahaja. Guest pun saya terpaksa limitkan. Reserve untuk wedding nanti. huhu.. Prepare majlis ni dalam masa sebulan, Alhamdulillah majlis yang diidam-idamkan menjadi kenyataan. Baju tunang tu pun saya jahit sendiri aksesori-aksesorinya. Sampai orang ingat saya sewa ratusan ringgit! huhu.. Baju je tempah, yang lain-lain (aksesori/hiasan baju) saya buat sendiri. Puas hati sesangat sebab hasilnya sangat memuaskan hati.^_^

Apa-apa pun tunggu entri seterusnya. InsyaAllah.. Banyak benda nak story kot. hehe.. 


Cik Misya : Baru faham nape orang berdebar-debar time bertunang. I gigil nok masa sarung cincin! haha..


7 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...