Tuesday, June 12, 2012

Catwalk 'Evening Dress'

Salam semua.. Dah lama tak update portfolio. Yeke? huhu.. Okla sambil-sambil lunch hour ni, saya update la kisah terkini saya dalam dunia modelling. Outing shoot anjuran NMS Bridal Collection & Make-Up Artist Ain Sibon, saya selaku salah seorang model Butik NMS turut serta dalam acara yang diadakan di Kompleks Sukan Air, Putrajaya ini. Acara ini dimeriahkan dengan sesi catwalk bagi talent-talent yang join memperagakan busana bertemakan 'Evening Dress' di atas hamparan red carpet berlatarbelakangkan pemandangan indah bangunan-bangunan sekitar Putrajaya. Yang bertuah dapatlah memenangi hadiah-hadiah menarik daripada organizer.

For now, saya share dahulu koleksi gambar-gambar saya masa catwalk. Untuk gambar photoshoot akan dimasukkan dalam entri akan datang.:)

Talent : Aimi Syahirah 
MUA : Mayang Sari
Photog : Various
Wardrobe : Private Collections of Aimi Syahirah
Organizer : Ain Sibon & NMS Bridal Collections
Location : Kompleks Sukan Iar, Putrajaya


Cik Misya : Gambar catwalk paling banyak setakat ini. huhu.. Tq abam-abam photog.:) Walaupun tak menang apa-apa kategori tetap jadikan ia sebagai pengalaman dan pembelajaran baru.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...