Wednesday, May 30, 2012

Mari undi saya untuk Pencarian Duta 'Beautiful Touch by Jamina'!!

Salam sayang semua.. Contest again! huhu.. Dah lama dah berlangsung tapi disebabkan busy ya amat sampai terlupa nak promote contest ni. Takpela, still ada masa untuk mengundi. Pencarian Duta 'Beautiful Touch by Jamina' ni berlangsung bermula Mei hingga Jun. Kalau ada rezeki, InsyaAllah pemenang dapatlah merasa jadi duta servis make-up oleh Jamina!=)

Jom undi saya dengan klik LIKE di link-link berikut. [Makesure korang dah sign-in akaun facebook dulu]

2nd like my photo HERE

Ni gambar saya yang perlu di LIKE.. Muka tanpa make-up!;) Sebagai syarat penyertaan...

Ni lah sis Jamina.. Nak tengok blog beliau? Klik SINI. Sesiapa perlukan perkhidmatan make-up boleh contact beliau k.:)


SO, selamat mengundi!!!=)

CIk Misya : Tetap semangat join contest walaupun diri ini sebenarnya terrrlampau sibuk!! huhu


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...