Saturday, April 28, 2012

Wajah saya bertudung bawal?? Jom undi saya sebelum 30 April 2012!!

Salam semua. Belek-belek facebook tadi, sampai terlupa nak promote satu contest yang saya join. Dah nak tamat dah pun.. huhu. Dah lama saya tak pakai tudung bawal, ambil gambar lama then join contest Pencarian Model ni. huhu.. Cepat-cepat undi saya if anda terbaca entri ini sebelum 30 April 2012!! 

Pencarian Model LaSafiyya


Cara mengundi saya:

1st : Log in to your facebook account
2nd : Go to La Saffiya page HERE and click LIKE
3rd : Go to my photo HERE and click LIKE
DOne? Thank you guys!!^^


Huhu lihatlah muka skema saya ini..:p Kalau sudi, undilah ya! Tq..:)


Cik Misya : Dah tak pandai bertudung bawal. Boleh?;p

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...