Wednesday, April 18, 2012

Outing shoot with Dn'Z Photography

Salam semua.. Sihat? Em Cik Misya tak berapa nak sihat. Dah seminggu saya batuk-batuk..:( Ok takpelah, sambil-sambil lunch hour ni saya update lagi satu lagi sesi photoshoot yang saya join. Outing suka-suka bersama-sama geng DnZ Photography.. Tema bebas, jadi saya mix and match je la wardrobe yang ada. Make-up by me also. huhu.. Actually gambar ada banyak tapi photog-photognya belum upload lagi.. Entri ni saya paparkan dulu beberapa shoot yang menarik untuk tatapan anda..

Talent : Aimi Syahirah
MUA : Aimi Syahirah
Photog : Dn'Z Photography, Abe Faisal & Putih Salju
Wardrobe : Aimi Syahirah
Location : Monumen Wawasan & Tasik Pullman, Putrajaya



Love this! by Abe Faisal...


 Ceria bersama-sama talent yang lain. Happening sangat-sangat! huhu.. Kak Nora Bella, Oya Safira, Angelina Juling, saya & Cik Hani Suka Dia..

 With organizer... Nora Bella..




 Ayah, Ibu & Anak.. hehehe..





Cik Misya : Learn many new things setiap kali shooting. Thanks abam-abam photog..=)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...