Saturday, March 31, 2012

Photoshoot || Zira Collection

Salam semua.. Em lama sungguh tak update blog. Seriously sangat busy nowadays dengan pelbagai tugas dan aktiviti. Alhamdulillah hari ni baru dapat rehat sepuasnya. :) So, saya share dengan anda my new portfolio in modelling. Special thanks to Zira Collection yang sudi pilih saya sebagai model untuk koleksi terbarunya baru-baru ini. Pelbagai warna blouse dengan design yang eksklusif beserta pashmina shawl yang boleh digayakan dengan pelbagai cara sedang on-sale sekarang! So, jangan lepaskan peluang untuk grab koleksi terbaru ini ok! Hanya di Zira Collection!

Talent : Aimi Syahirah
MUA: Dalila Noor
Photog & Wardrobe: Zira Collection
Location: Pullman Lakeside View, Putrajaya







Nak order? Boleh hubungi owner Zira Collection iaitu Zafirah di link INI. Korang juga boleh membeli alat solekan di Zira Naturactor tau! Happy shopping ya!:)



Cik Misya : Walaupun panas terik tetap beri yang terbaik untuk setiap pose..



3 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...