Wednesday, January 18, 2012

Pertama kali beraksi di pentas catwalk..

Salam semua.. Pernah tengok runaway show? Yang jadi model mesti tahu apa itu runaway show. Okla, secara ringkasnya adalah catwalk show. Baru-baru ni saya join satu contest anjuran C's Team (diasaskan oleh Kak Azie, Misha Musa, Shafienaz & etc). Contest ni merangkumi pertandingan MUA terbaik dan talent Miss & Mrs terbaik. Saya tak pernah langsung wat runaway show. Jadi saja-sajalah mencuba. Nasib baik pernah join kelas dengan Empayar Siti Murni, Alhamdulillah dapat buat yang terbaik walaupun tak berjaya memenangi sebarang kategori. Yang penting dapat tambah pengalaman dan dapat berkenalan dengan ramai kawan baru.


Hiasan pentas..


 

Melangkah penuh keyakinan! Cewah!;p

This is us! huhu

Shoot before catwalk..:)

 Inilah MUA saya.. Abg Bart Gustov.. He is so Happy Go Lucky person!=)

Bersama organizerdan para juri : Dian P.Ramlee, MUAs from RTM dan Supermodel Shasha ..

5 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...