Thursday, January 26, 2012

Another photoshoot for Top 10 Finalists of NMS Next Top Model

Assalamualaikum semua.. I'm back with my new modelling portfolio.. Before this saya ada mention dalam previous entry about contest Nurmayangsari (NMS) Next Top Model. Dan Alhamdulillah saya tersenarai dalam Top 10 Finalists. For the next stage, organizer iaitu Ain Sibon anjurkan 1 sesi photoshoot dan gambar yang terhasil digunakan untuk sesi undian kedua yang akan bermula pada 29 Januari 2012 nanti. Tunggu ok!

Now, saya tampilkan koleksi photoshoot saya bersama NMS dan finalis-finalis yang lain..

Talent : Aimi Syahirah
MUA: Marlynn Anies
Photog : Azmizapi Kospin & Zulfadhli Che Hassan
Organizer : Ain Sibon
Wardrobe : Aimi Syahirah
Location: Taman Metropolitan (Layang-layang), Kepong
Theme: Sweet, Simple & StyleWith Scha yang comel..:) Both of us were make-up by sis Marlynn Anies.

8 of us.. Another 2 sedang di make-up masa ni. huhu..


With adik Epa San.. Wajah dia fotogenik bila pose muka serius.:)Really love this photos! Friendship forever...

 


This one is second wardrobe shoot sponsored by NMS Bridal Gallery. Nantikan dalam entry akan datang. Cantik-cantik tau baju dia!=)

Yang nak kahwin boleh survey pakej perkahwinan di facebook NMS Bridal Gallery!Cik Misya : Semua peserta hebat-hebat dan berbakat. Good luck for the next stage!=)

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...