Friday, December 30, 2011

I'm the 1st winner for Next Al Shawls Contest!!

Syukur Alhamdulillah Pencarian Next Al Shawls telah berakhir dengan jayanya. [details] Dan paling menggembirakan aku ialah aku berjaya mendapat tempat pertama dalam contest ni! Syukran! Thank you so much kepada yang mengundi terutama yang mengundi untuk kali kedua bagi finalis Top 8..

Pemarkahan dinilai seperti berikut : 

Pemenang dikira berdasarkan 50% markah LIKE, 50% markah crew.

Pengiraan markah:
(jumlah markah juri/150 x 50% = markah juri)
+
(jumlah like/Like tertinggi x 50% = markah like)

So total marks yang aku dapat adalah 55%..^_^

Hadiahnya seperti berikut:


Tempat kedua dimenangi oleh Cik Hifzanur manakala tempat ketiga oleh Cik Wawa Shauqi. Nanti dapatlah kami bertiga bertemu dalam sesi photoshoot. InsyaAllah...

Thanks also to pihak penganjur iaitu Pwince Harry Photography dan Al Shawls.. Kalau ada lagi contest camni, korang try la join k.Cik Misya : Mungkin nak stop dulu join contest lepas ni. Mahu fokus on photoshoot job yang makin banyak. Alhamdulillah rezeki..:)
2 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...