Wednesday, November 30, 2011

Photoshoot Single Pengantin "Pink"..

Salam to all.. My new modelling portfolio.. Single Pengantin organized by Iris Jasna Henna Artist. Sesiapa yang nak kahwin dan perlukan khidmat melukis inai dan fotografi, boleh contact Abang Iris. 

Talent : Aimi Syahirah
MUA : Mekezan Rosli
Photog: Various
Location : Taman Tasik Perdana
Wardrobe : Aimi Syahirah (Sendirian Berhad meh....!) huhu..




With akak-akak model yang gojes.. Kak Zaete & Kak Lisa...


 


All talents with Abang Iris...


Pose ni sangat susah nak buat tapi ramai yang kata pose terbaeekkk!! [Sakit pinggang!] Thanks all.. huhu..



With my MUA (tengah) & Kak Misha Musa...


Cik Misya : Tak sia-sia aku beli baju jawa pink ni masa study dulu. Again, crown "Princess of The Night" bertakhta di kepala ku. huhu..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...