Friday, September 30, 2011

SEGMEN SIMPLE : NAK JOIN BLOGLIST NASZ BULAN OKTOBER 2011

Nak join jugak! Nasib baik sempat.. huhu.. Thanks to blogger Nasz yang sudi singgah blog saya yang tak seberapa ni. Follower pun jauh ketinggalan. hehe... Jom join bloglist edisi Oktober 2011 oleh blogger Nasz. Klik SINI atau pun banner kat bawah ni...


Sebab apa aku nak join?? Saja suka-suka... Hehe.. Agak-agak disqualified kalau wat reason camni? ;p Jangan marah ye Nasz... huhu.. Macam biasalah, melalui bloglist, dapatlah aku kembangkan sayap blog aku ni.=)

Jangan lupa join Pencarian 25 blogger terpilih oleh Cik Misya. Last 10 Oktober 2011..:)


Cik Misya : Bedal jela...;p

5 comments:

  1. join gak..harap dpt berkembag blog kita ni insyaAllah...salam kenal dari pCL.

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join segmen simple bloglist oktober 2011 saya.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  3. selamat berkenalan
    http://nurhamizahraihan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...